Case: Last van ongedierte - DRG Service

Welkom op de digitale speelplaats van Buro Vaders, waar we niet alleen websites bouwen, maar waar we het verhaal van merken transformeren. We presenteren met trots ons meest recente huzarenstuk: de vernieuwde online aanwezigheid van DRG Service - Ongediertebestrijding & Preventie.
Nieuwe website!
Inclusief rebranding
Mobiel vriendelijk
responsive
SEO Optimalisatie
Nieuwe content, Google vriendelijk
SEA Campagne
15 Landingspages voor Google Adwords
AVG Proof
De nieuweste richtlijnen
Conversie
Gebruiksvriendelijk en doelgericht

Een nieuwe identiteit, een nieuwe digitale thuisbasis

DRG Service, een jong en eigenwijs familiebedrijf, benaderde Buro Vaders met het verzoek om hun online aanwezigheid te herdefiniëren. Wat volgde was een digitale metamorfose die verder ging dan alleen een website.

Rebranding met lef

We begonnen met een nieuw logo en een frisse kleurenpalet dat het karakter van DRG Service weerspiegelt - stoer, gedurfd en klaar om de uitdagingen van ongediertebestrijding aan te gaan.

Een website die werkt op elk scherm

Geen concessies als het gaat om toegankelijkheid. De broers van Buro Vaders zorgden voor een mobielvriendelijke website die even naadloos werkt op een smartphone als op een desktop.

SEO Geoptimaliseerd voor de top

DRG Service wilde bovenaan staan in de zoekresultaten, en dat is precies waar we hen hebben geplaatst. Onze SEO-experts optimaliseerden de website om gevonden te worden door de juiste doelgroep.

Google AdWords: Niet zomaar klikken, maar klanten

Met doelgerichte Google AdWords-campagnes hebben we ervoor gezorgd dat DRG Service op het juiste moment onder de aandacht komt van mensen die hun diensten echt nodig hebben. Een website is pas waardevol als het resultaten oplevert. Onze ontwerpen en inhoud zijn gericht op het converteren van bezoekers naar klanten - want daar draait het tenslotte om.

AVG Proof: Veiligheid is niet onderhandelbaar

In lijn met de strengste privacywetgeving hebben we ervoor gezorgd dat elke pixel van de website voldoet aan de AVG-richtlijnen. Geen compromissen als het gaat om de bescherming van gegevens.

Diverse Landingpages: Een pagina voor elke noodzaak

We hebben strategisch geplaatste landingpagina's gecreëerd voor verschillende soorten ongedierte, waardoor DRG Service zich als de go-to-expert profileert voor elke ongewenste gast.

Een jong Familiebedrijf met grootse ideeën

Als Buro Vaders zijn we er trots op te werken met jonge, eigenwijze bedrijven zoals DRG Service. Onze aanpak gaat verder dan codes en kleuren; we vertalen merkidentiteiten naar krachtige digitale ervaringen. Wil jij ook jouw online verhaal herschrijven? Neem contact met ons op, wij zijn er klaar voor.

Cool he?

Enthousiast geworden?
Vraag een gratis groei scan aan!