Krachten bundelen met een fusie

Wesley bundelt de krachten met zijn broertje Jeff om als Buro Vaders jouw bedrijf te boosten 🚀.

We combineren onze kennis voor digitaal succes. 🤝

Door samen te werken kunnen we jouw website nu veel meer online zichtbaarheid geven. Met winstgevende marketing en effectieve webpagina's zorgen we voor meer succes en nieuwe klanten.

De kracht van onze fusie

Onze expertise ligt op het gebied van digitale marketing. Naast digitale specialisten (nerds 🤓) zijn we ook professionals op het gebied van design en lokale marketing.

01

Webdesign en hosting

We bouwen websites die passen bij de identiteit en doelstellingen van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website altijd snel werkt en je e-mails goed binnenkomen.

02

SEO en Paid search

Met de expertise van Jeff in huis zorgen we ervoor dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines. Met paid search maken we jou nummer 1 in zoekmachines bij je doelgroep.

03

Strategie en management

We schrijven een datagedreven strategie voor je uit en tonen jou de behaalde resultaten met een uitgebreide kwartaalrapportage, waarin we kansen delen.

Basic Web
(€180,- p/m)

Zullen we koffie drinken?

We vertellen je graag tijdens een digitale sessie of een real-life koffiemomentje wat we voor jou kunnen doen. Our treat! ☕

Mis je iets?

Jij bent de eerste die ons nieuwe voorstel leest. Wij geloven dat onze pakketten ieder bedrijf een boost kunnen geven op het gebied van digitale groei. Mocht een van onze pakketten niet volledig aansluiten bij jouw ambities, dan horen we graag van je. We willen weten wat je mist en hoe we jou kunnen helpen. Neem contact met ons op of plan een call. Binnenkort zullen we sowieso contact met je opnemen!

We hebben ervoor gekozen als Buro Vaders om in deze digitale revolutie, waar het marketinglandschap voortdurend verandert, te besluiten dat wij de beste partner zijn wanneer we het volledige beheer van de website op ons nemen. Daarom leveren we liever geen losse diensten.

Wil je geen pakket gebruiken? Geen probleem, dan helpen we jou bij de migratie van de website naar een andere hostingpartij.

Paid search (ook wel PPC genoemd) is een effectieve en snelle manier om hoger te scoren in Google. Wanneer iemand een probleem heeft en op zoek is naar een oplossing of een product, is Google vaak je grootste vriend. Wij weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat we jouw doelgroep effectief kunnen bereiken. Dit doen we door het zoekgedrag te analyseren en een winstgevende targetstrategie te ontwikkelen.

Paid Search in Google is dus een behulpzaam middel om digitale groei te realiseren.

Als Google jouw content relevant vindt voor een specifieke zoekopdracht, kom jij misschien wel bovenaan de zoekresultaten te staan. Vooral met de veranderingen die eraan komen bij Google met AI, is het belangrijk dat onze kennis van SEO actueel is.

SEO is een belangrijke marketingstrategie, maar vereist wel een lange adem, waardevolle content en een technisch goed werkende website. De basis van jouw SEO moet sterk zijn, maar dit is niet altijd de beste strategie voor kleine MKB’ers en zelfstandige ondernemers. Als Google jouw content relevant vindt voor een specifieke zoekopdracht, kom jij misschien wel bovenaan de zoekresultaten te staan. Vooral met de veranderingen die eraan komen bij Google met AI, is het belangrijk dat onze kennis van SEO actueel is.

SEO is een belangrijke marketingstrategie, maar vereist wel een lange adem, waardevolle content en een technisch goed werkende website. De basis van jouw SEO moet sterk zijn, maar dit is niet altijd de beste strategie voor kleine MKB’ers en zelfstandige ondernemers.

Een CRM-systeem is een softwareplatform waarmee bedrijven hun klantgegevens en interacties kunnen beheren. Buro Vaders kan u helpen met het implementeren van HubSpot, een krachtig CRM-platform. Hiermee kunt u al uw klantgegevens centraal beheren en profiteren van diverse voordelen, zoals een betere klantrelatie, efficiënte salesprocessen, marketingautomatisering, geïntegreerde rapportage en analytics.

Een landingspagina, ook wel landingpage genoemd, is de pagina waar jouw bezoeker op klikt wanneer er een match is tussen de zoekopdracht van de bezoeker en jouw website en content.

Door de landingspagina perfect aan te laten sluiten op de zoekopdracht van de bezoeker, zorgen we ervoor dat een bezoeker een blije klant wordt. Door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, zorgen we ervoor dat jouw bezoeker de juiste actie (call to action) onderneemt. Een actie op jouw website noemen wij een conversie.

Yin en Yang

Wesley Vaders (webdesigner)

Als kind was ik vaak aan het tekenen. Dat creatieve deel kan nu zijn ei kwijt in web-development. Ik heb gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en heb gewerkt voor grote merken, maar ben mij vervolgens gaan focussen op het MKB. Wat voor mij echt van waarde is? Het opbouwen van een goede en vertrouwde relatie met mijn klanten, zodat zij zich altijd op hun gemak voelen.

Wesley_Vaders_Buro_Vaders

Een fijn en klein familiebedrijf.

Jeffrey Vaders (Digitaal Marketeer)

Als de drukke, stuiterende grappenmaker in huis was het geen verrassing dat ik uiteindelijk in de wereld van marketing en sales belandde! Als gediplomeerd Digital Marketing Professional, aangesloten bij het Digital Marketing Institute, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in digitale communicatie. Mijn passie ligt bij het combineren van marketing en sales, en ik zet me graag in om resultaten te behalen. communicatie.  

We hopen je snel te spreken!

We spreken je graag snel om samen verder te sparren over onze oplossingen!

Bij Buro Vaders vind je een unieke combinatie van familiewaarden en technische expertise. Zullen we contact houden?

Contact

© 2023 Buro Vaders. Alle Rechten Voorbehouden