Verkeersschool GoPro

De Verkeersschool GoPro uitdaging

Verkeersschool GoPro, een gerenommeerde rijschool in de regio Zoetermeer, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun diensten effectiever te presenteren aan potentiële leerlingen. Met een verouderde website die niet mobiel responsief was en weinig zichtbaarheid in zoekmachines, begrepen ze dat een grondige herziening van hun online strategie nodig was om hun concurrentiepositie te versterken en hun klantenbestand uit te breiden.

Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders
Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders

GoPro over het project

“Dankzij de deskundige hulp van Buro Vaders hebben we onze online aanwezigheid aanzienlijk kunnen verbeteren en onze rijschool naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Hun toegewijde team heeft ons geholpen om onze doelen te bereiken en onze bedrijfsresultaten te maximaliseren. We zijn erg tevreden met de resultaten en kijken uit naar een voortdurende samenwerking.” – Verkeersschool GoPro

Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders

Pro oplossingen

In nauwe samenwerking met Verkeersschool GoPro hebben we een uitgebreide aanpak ontwikkeld om hun online aanwezigheid te transformeren. Allereerst hebben we een nieuwe, moderne website ontworpen en ontwikkeld met een focus op mobiele responsiviteit en een verbeterde gebruikerservaring. We hebben geavanceerde SEO-strategieën toegepast om de zichtbaarheid van de website in zoekmachines te vergroten en de organische rangschikking te verbeteren. Bovendien hebben we het ontwerp van de website herzien om het merkimago van Verkeersschool GoPro beter te weerspiegelen en de conversie te maximaliseren.

Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders
Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders
Case: Verkeersschool GoPro door Buro Vaders

Resultaten

Dankzij de implementatie van onze strategieën kon Verkeersschool GoPro aanzienlijke verbeteringen in hun online prestaties zien. De nieuwe website met responsief design zorgde voor een verbeterde gebruikerservaring en een hogere betrokkenheid van bezoekers, wat resulteerde in een stijging van het aantal aanvragen en inschrijvingen. Bovendien leidde de geoptimaliseerde SEO tot een aanzienlijke toename van organisch verkeer naar de website, waardoor Verkeersschool GoPro beter gepositioneerd was om nieuwe leerlingen aan te trekken en hun marktaandeel te vergroten.

15%

Meer proefles aanvragen

43,2%

Meer organisch zoekverkeer

95%

Score in Google Speedtest