/

12 februari 2024

Wat is een Landingspagina?

Wat is een landingspagina

Wat is een Landingspagina? Ontdek de Kracht van Conversie met Buro Vaders

Heb je ooit gehoord van een “landingspagina” of “landingspage”? Als je actief bent in de wereld van online marketing, dan is de kans groot dat je bekend bent met dit begrip. Maar ook voor degenen die wat minder vertrouwd zijn met de term, duiken we in dit artikel in de wereld van landingspagina’s en ontdekken we waarom ze zo belangrijk zijn voor je online succes. 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina, ook wel een “squeeze page” genoemd, is een specifieke webpagina die is ontworpen met een heel duidelijk doel voor ogen: het converteren van bezoekers naar leads of klanten. Het is de plek waar bezoekers landen (vandaar de naam) wanneer ze op een specifieke link, advertentie, of zoekresultaat klikken.

Een landingspage is ontworpen om de aandacht van de bezoeker te grijpen en hen te overtuigen een gewenste actie te ondernemen.  Bijvoorbeeld het invullen van een formulier, een aankoop doen, of zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

DGO Service
Wat is een landingspagina?

Laat ons een gratis landingspagina Bouwen!

Tot slot hebben we nog wat leuks voor je… Wij bieden je de mogelijkheid om een gratis landingspagina te laten inrichten en bouwen. Ja, je leest het goed, gratis! Ons team van experts zal een overtuigende landingspagina voor je maken die voldoet aan jouw behoeften en doelen.

Ben je klaar om je online conversies te verhogen met een professionele landingspagina? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Buro Vaders je kan helpen jouw online doelen te bereiken.

Bij Buro Vaders geloven we in de kracht van online marketing en web ontwikkeling. We zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van je online doelen en het maximaliseren van je conversies.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze gratis landingspagina-aanbieding en hoe we je kunnen helpen bij hosting, marketing en onderhoud. Samen kunnen we jouw online succesverhaal schrijven.