Last van ongedierte?

Case: Last van ongedierte? DGO Service

Wij hebben met trots samengewerkt met DGO Service – Ongediertebestrijding & Preventie om hun online aanwezigheid een volledige make-over te geven. Ontdek hoe we “Last van ongedierte?” een nieuwe identiteit, een mobielvriendelijke website, SEO-optimalisatie, Google AdWords-campagnes en meer hebben gecreëerd.

Case: Last van ongedierte?
Case: Last van ongedierte?

Een nieuwe identiteit, een nieuwe digitale thuisbasis

DRG Service, een jong en eigenwijs familiebedrijf, benaderde Buro Vaders met het verzoek om hun online aanwezigheid te herdefiniëren. Wat volgde was een digitale metamorfose die verder ging dan alleen een website.

We begonnen met een nieuw logo en een frisse kleurenpalet dat het karakter van DRG Service weerspiegelt – stoer, gedurfd en klaar om de uitdagingen van ongediertebestrijding aan te gaan.

Een website die werkt op elk scherm

Geen concessies als het gaat om toegankelijkheid. Last van ongedierte? Dan zoek je snel naar een oplossing op  je mobiel. De broers van Buro Vaders zorgden voor een mobielvriendelijke website die even naadloos werkt op een smartphone als op een desktop.

Case: Last van ongedierte?

Marketing aanpak

DGO Service wilde bovenaan staan in de zoekresultaten, en dat is precies waar we hen hebben geplaatst. Onze SEO-experts optimaliseerden de website om gevonden te worden door de juiste doelgroep.

Met doelgerichte Google AdWords-campagnes hebben we ervoor gezorgd dat DGO Service op het juiste moment onder de aandacht komt van mensen die hun diensten echt nodig hebben. Een website is pas waardevol als het resultaten oplevert. Onze ontwerpen en inhoud zijn gericht op het converteren van bezoekers naar klanten – want daar draait het tenslotte om.

Case: Last van ongedierte?
Case: Last van ongedierte?
Case: Last van ongedierte?

Resultaten

We hebben strategisch geplaatste landingpagina’s gecreëerd voor verschillende soorten ongedierte, waardoor DGO Service zich als de go-to-expert profileert voor elke ongewenste gast. 

+ 62.5%

Organische bezoekers

40%

Meer aanvragen